ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

Új parkolási rend Szegeden!

2017. június 6-tól Szegeden ÚJ parkolási rend van érvényben!

A megszokott parkolószelvények helyett parkolóautomaták kerültek telepítésre a városban, összesen 136 db.

Két-két automata áll az Állomás és a Semmelweis utcában, három-három a Bokor és a Batthyány utcában, illetve egy-egy a Liliom utcában és az Ady tér Zászló utcai sarkán.

A parkoló zónák tekintetében is változás történt, a kék zóna beleolvadt a sárga zónába, és megszűnt a fél, illetve egyórás napijegy is! Helyettük a parkolóautomatánál lehet paypassos (érintős) bankkártyával vagy készpénzzel a parkolásért fizetni, minimum 15 percet kell vásárolni!

A parkolóautomatákba magyar forint készpénzt (5, 10, 20, 50, 100 és 200 érméket) és eurós érméket (1 és 2) lehet bedobni. Továbbá, érintős (PayPass) bankkártyával tudnak parokolóidőt vásárolni. Az automata papírpénzt nem fogad el, és pénzvisszaadásra sincs lehetőség. A parkolóautomatából kinyomtatásra kerülő papírjegyet kell majd a gépjármű szélvédőjére belülről kihelyezni. 

A belvárosi Tisza Hotel* vendégei a Széchenyi tér és a Wesselényi utca találkozásánál található parkolóautomatánál tudnak majd parkolószelvényt vásárolni.

Parkolási rend változás Szegeden 2017. június 6-tól

Parkolási rend változás Szegeden 2017. június 6-tól

MOBILPARKOLÁS

Mobilparkolást a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül SMS-ben, mobilapplikáción vagy telefonhívással lehet vásárolni. A mobilfizetés formáiról és a szerződött viszonteladókról ide kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.
Amennyiben Ön a Telekom ügyfele, a mobilparkolás módjáról és díjáról ide kattintva tud tájékozódni.
Amennyiben Ön a Telenor ügyfele, a mobilparkolás módjáról és díjáról ide kattintva tud tájékozódni.
Amennyiben Ön a Vodafone ügyfele, a mobilparkolás módjáról és díjáról ide kattintva tud tájékozódni.
Az összes Viszonteladó Partnert ide kattintva tudja megtekinteni.
A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer mobilapplikációjával GPS alapú helymeghatározás alapján működő parkolási lehetőséget is igénybe tud venni. Az applikációt ide kattintva tudja letölteni. Az egyes zónákhoz tartozó telefonszámok Viszonteladó Partnerenként eltérőek lehetnek, melyekről a parkolózónát jelző táblák mellett, illetve a parkolóautomatákon tájékozódhat.

Felmerülő kérdéseik kapcsán kérjük, szíveskedjenek a Szegedi Közlekedési Társasággal a kapcsolatot felvenni: www.szkt.hu

Új parkolási rend Szegeden!

6720 Zöld zóna (Belváros),
6721 Sárga zóna (Belvárosi zöld zóna határától a Nagykörútig),
6722 Zöld zóna (Mars tér, déli oldali közútszakasz),
6723 Sárga zóna (Pulcz u., Cserzy M. u., Csemegi, Pozsonyi I. u., Boros J. u.)

Felmerülő kérdéseik kapcsán kérjük, szíveskedjenek a Szegedi Közlekedési Társasággal a kapcsolatot felvenni: www.szkt.hu