ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

A szálloda megközelíthetősége


 

Vonattal:

Bármely úti célból érkezve a szegedi Vasútállomáson - Indóház tér -szálljon fel az 1-es villamosra, majd a Széchenyi téren szálljon le (5. megálló). Egyenesen tovább haladva mintegy 200 m múlva jobb kéz felől megtalálja a Tisza Hotelt.

Busszal:

Bármely úti célból érkezve a buszállomáson - Mars tér - szálljon fel a 71-es buszra vagy a 9-es trolira és szálljon le a Széchenyi téren (2. megálló). A téren átsétálva a tér jobb oldalán találja a hotel épületét.

További információért érdeklődjön recepciós kollégánknál: +36 62/478 - 278, Mobil: +36 30 / 201 - 55886. 

Autóval:

Budapest felől az M5-ös autópályán, jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, majd végig egyenesen a Kossuth Lajos sgt.-on a Széchenyi térig. A Széchenyi tér után forduljon jobbra, majd az első sarkon bal kéz felől meglátja a szállodát.

Nagylak (Romániai) határátkelő felől a 43-as úton beérkezik Újszegedre, a Sportcsarnoknál forduljon el balra, majd át a Belvárosi hídon. A híd után forduljon jobbra, a következő körforgalomnál a második kijáraton haladjon egyenesen a Széchenyi térig, majd balra, és az első sarkon bal kéz felől meglátja a szállodát.

Röszke (Szerbia) határátkelő felől, az M5-ös autópályáról hajtson le, 5- 6 km után hajtson az 55-ös útra (Bajai út), haladjon végig a Kálvária sgt-on, Dugonics téri körforgalomnál térjen balra, a Tisza Lajos krt- ra, majd a Kis Ernő utcánál jobbra a Széchenyi térig. Itt a Széchenyi tért  - Városháza - Bíróság - Színház épületei -
megkerülve , a tér túloldalán található szállodánk.

 

GPS koordináták:

GPS N: 46.253674
GPS E: 20.150677

Parkolás Szegeden:

A Tisza Hotel épülete előtt szállóvendégeink érvényes parkolójeggyel tudnak parkolni. Parkolójegyeket a szálloda recepcióján tudnak váltani.
Vásárolható jegytípusok: napi jegy (1.550.-Ft/nap), órás jegy (480.-Ft).

Mobil Parkolás:
Parkolószelvény vásárlására mobiltelefonon keresztül is lehetőség van. A Mobil Parkolás szolgáltatás igénybevétele során küldjön egy SMS-t, amelyben megadja gépjárműjének rendszámát, valamint vesszővel elválasztva a megvásárolni kívánt parkolószelvény típusát és küldje el a 4444-660-as telefonszámra.
A fenti mobil számot annak a mobil szolgáltatónak az előtagjával kell ellátni, amelyik szolgáltatónál az Ön  mobil előfizetése található (T-Mobil: 30, Telenor: 20, Vodafone: 70).

Példa: SMS üzenet küldése egy napi parkolószelvény vásárlásakor:

ABC123,na

Parkoló szelvények SMS kódja és érvényessége zónák szerint

Szelvények jelölése

SMS kód

Egység ár

Zöld zóna

Sárga zóna

Kék zóna

egész

eg

550 Ft

1 óra

2 óra

4 óra

felező

fe

330 Ft

1/2 óra

1 óra

2 óra

negyed

ne

255 Ft

1/4 óra

1/2 óra

1 óra

napi

na

1640Ft

A teljes parkolási időszakban


A parkolóhelyeket jelző táblán a parkolási zóna színe fel van tüntetve. A Zónatérképet itt is megtekintheti.

 

Parkolás Zónatérkép Szeged

Az sms-ben rendelt parkolószelvények ára eltér a recepción megvásárolható parkolószelvények árától.

További információk:

Az SMS-ben megvásárolható parkolójegy a 56/2007. (XII.20.) kgy. sz. Önkormányzati Rendelet alapján a hagyományos parkolószelvény tulajdonságaival rendelkezik. Negyed, felező, egész és napi parkolójegyet vásárolhat, amely a különböző zónákban a zónához tartozó parkolási időre jogosít. A szegedi fizető parkoló területen a parkolást jelző táblákon található a zóna meghatározása.

A rendszer rugalmasságából fakadóan a gépjármű rendszáma lehet hagyományos (ABC-123), egyedi, próba, vám és ideiglenes is, de kezelésre kerül ékezetek nélkül a külföldi rendszám is. A szelvény típusát minimum a jegy elnevezés első két betűjének megadásával lehet kiválasztani. Így negyed parkolószelvény vásárlásánál a ne, felező esetén a fe, egész esetén az eg, napi esetén a na rövidítéseket kell alkalmazni.

A Mobil Parkolás szolgáltatás mind T-Mobile, mind  Telenor Magyarország Zrt. SIM kártyával rendelkező ügyfeleink részére elérhető.

A rendszer a vásárlási folyamat megkezdésétől kezdve másodpercre pontosan rögzíti a folyamatot, amelyet az on-line rendszernek köszönhetően az ellenőrök azonnal észlelnek. Így Önt a vásárlási folyamat befejezésétől számítva már nem büntethetik meg. A parkolószelvény érvényességének időtartama a sikeres vásárlás létrejöttének időpontjától kerül kiszámításra.

Amennyiben Ön T-Mobile előfizető az alábbiak szerint vásárolhat parkolószelvényt SMS-en keresztül:

1. Küldjön SMS-t a 06-30-4444-660-as telefonszámra gépjármű rendszámának és a megvásárolni kívánt parkolószelvény első két betűjének megadásával.

2. A sikeres parkolószelvény vásárlásról szintén SMS-ben kap tájékoztatást, mely tartalmazza a megadott rendszámot, a jegy típusát és a jegy érvényességét a különböző zónákban.

Amennyiben Ön DOMINO kártyával rendelkező ügyfél a szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, győződjön meg arról, hogy Mobil Vásárlás szolgáltatás keretében rendelkezésre álló m-com egyenlegét feltöltötte. Az m-com egyenleg feltöltése elektronikusan történhet OTP és K&H ATM-eken, CIB Internet Bankon és CIB WAP Bankon, CIB 24 telefonos ügyfélszolgálaton és a T-Mobile Magyarország Rt. saját üzleteiben.

TelenorAmennyiben Ön Telenor Magyarország Zrt. az alábbiak szerint vásárolhat parkolószelvényt SMS-en keresztül:

1. Küldjön SMS-t a 06-20-4444-660-as telefonszámra gépjármű rendszámának és a megvásárolni kívánt parkolószelvény első két betűjének megadásával. (Tehát, Telenor Magyarország Zrt. előfizetőként nem kell rendelkeznie vásárlási kóddal, az SMS elküldése után más teendője nincs.)

2. A sikeres parkolószelvény vásárlásról SMS-ben kap tájékoztatást, mely tartalmazza a megadott rendszámot, a jegy típusát és a jegy

-Ha Ön számlás előfizető, úgy az SMS díja a következő havi számláján jelenik meg.

-Ha Ön kártyás előfizető, úgy az egyenlegéből kerül levonásra az SMS elküldése után. Amennyiben Ön nem rendelkezik elegendő összegű egyenleggel, úgy SMS-ben tájékoztatjuk Önt erről az 1-es pontban leírt SMS elküldés után. Így a parkolószelvény sikeres vásárlása (2-es pont) csak abban az esetben valósulhat meg, ha Ön feltölti egyenlegét.

Hogyan töltheti fel kártyás egyenlegét?

A kártyás egyenleg feltöltése történhet az előre megvásárolt Telenor Magyarország Zrt. feltöltőkártya segítségével a 171-es telefonszám felhívását követően, illetve elektronikusan OTP, EURONET és K&H ATM-eken, OTP 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton, CIB Internet Bankon, CIB 24 telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor Magyarország Zrt. saját üzleteiben.

VodafoneAmennyiben Ön Vodafone előfizető az alábbiak szerint vásárolhat parkolószelvényt SMS-en keresztül:

1. Küldjön SMS-t a 06-70-4444-660-as telefonszámra a gépjármű rendszámának és - vesszővel elválasztva - a megvásárolni kívánt parkolószelvény első két betűjének megadásával.

2. A sikeres parkolószelvény vásárlásról SMS-ben kap tájékoztatást, mely tartalmazza a megadott rendszámot, a jegy típusát és a jegy érvényességét a különböző zónákban.

A parkolójegy árán felül kizárólag a megrendeléshez szükséges egy darab SMS díját szükséges fizetnie. Havidíjas ügyfélként a vásárlás díja a következő havi számlájában jelenik meg. Feltöltőkártyás ügyfélként nem szükséges előzetesen semmiféle virtuális egyenleget feltöltenie, a vásárlás díja a normál egyenlegéből kerül levonásra.

Bővebb információ a Szegedi Közlekedési Kft. honlapján: 
http://www.szepark.hu

 

Foglaljon szállást ÚJ partnerszállodánkban, a Tisza Alfa Hotelben: www.alfahotelszeged.hu


 belvárosi hotel szeged, szállás szeged belváros, szegedi belvárosi szálloda, rendezvényterem Szeged, rendezvényhelyszín Szeged, esküvőhelyszín Szeged